Zo werkt Shakeman

Overtuigd? Dan gaan we als volgt te werk: Het is jouw feest met jouw gasten. Je weet dus zelf het beste wat je gasten het meest waarderen. Dat kan gewoon een glas sap zijn, zoals sinaasappelsap. Of wil je een stapje verder door ook ander fruit aan te bieden, zoals banaan, ananas of kiwi? De mogelijkheden zijn eindeloos als je het combineert met zacht zomerfruit zoals aardbeien en frambozen of met exotisch fruit zoals papaya en cactus.

Ik kom met m’n knalgroene bus op tijd op je feest. Ik neem alles mee, van bekers en rietjes tot de pers/mix/blend-apparaten. En het fruit natuurlijk. Achteraf ruim ik alles netjes op, wis ik m’n sporen en afval neem ik mee. Liever zelf opruimen en schoonmaken? Dat mag ook, het scheelt je in de kosten.

Je begrijpt al dat Shakeman op jouw evenement een kwestie van maatwerk is. Als je daarom precies wilt weten waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten, bel of mail me dan. Dan zorg ik voor een net voorstel en bespreken we wat ik wel en wat ik niet doe. Duidelijkheid vooraf maakt een feest veel relaxter!

Bel 06 54280300 OF  Stuur een mailtje